Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tate McRae
THINK LATER TOUR

ST08.05.2024

Support: charlieonnafriday

Tate McRae
THINK LATER TOUR

ST08.05.2024

Support: charlieonnafriday

Vstupenky
TICKETPORTAL

Vstupenky
TICKETMASTER

Otevření dveří 19:00
Začátek akce 20:00

Tate McRae se vrací do ČR, tentokrát do pražského Fora Karlín, ve kterém představí nové album „Think Later“ jehož součástí je i aktuálním hit „greedy“!

CENA VSTUPENKY 990,- Kč
LIVE NATION KLUB A FAN KLUB PŘEDPRODEJ OD 8. 11. 2023 V 10:00
VSTUPENKY V PRODEJI V SÍTÍCH TICKETMASTER A TICKETPORTAL OD 10. 11. 2023 V 10:00

Kanadská zpěvačka Tate McRae se příští rok vydá na své první celosvětové turné “THINK LATER TOUR”, které zahrnuje 53 koncertů po celé Evropě, Velké Británii, Severní Americe, Austrálii a Novém Zélandu. Turné, které produkuje společnost Live Nation, odstartuje ve středu 17. dubna v irském Dublinu v divadle 3Olympia Theatre, poté se představí v Londýně, Amsterdamu, Praze, Paříži, New Yorku, Sydney, Melbourne a mnoha dalších městech a skončí ve Wellingtonu na Novém Zélandu v TSB Areně. V rámci turné “THINK LATER TOUR” se Tate představí na největších a nejikoničtějších místech své dosavadní kariéry, včetně svého prvního hlavního koncertu v Madison Square Garden.

charlieonnafriday se připojí jako support na všech koncertech v Evropě, Velké Británii, Austrálii a na Novém Zélandu.

Multiplatinová zpěvačka a skladatelka Tate McRae dnes také oznámila, že její druhé album THINK LATER vyjde 8. prosince u RCA Records. Album THINK LATER, které produkoval společně s hitmakerem Ryanem Tedderem (Taylor Swift, Beyoncé), a je plné popových hitů a nakažlivých melodií. Ukazuje její vokální rozsah a vývoj jako autorky písní. Zkoumá pocity zamilovanosti a emocí, které zažíváte, když se řídíte srdcem a intuicí..

THINK LATER obsahuje také nejnovější singl “greedy”, který zpěvačce vynesl první místo v celosvětovém žebříčku Spotify a první desítku v žebříčku Billboard Global 200, kde se dostala na třetí místo. Sebevědomá hypnotická skladba doposud nasbírala více než 313 milionů streamů a po vydání se dostala na 14. místo v žebříčku Hot 100 spolu s 1. místem v žebříčcích Top 40 a Hot AC radio. Nedávno tuto píseň představila v pořadu Jimmy Kimmel Live!.

O Tate McRae:
Tate McRae je zpěvačka, skladatelka a tanečnice, která pochází z Calgary a má na svém kontě více než 6,7 miliardy streamů, přes 945 milionů zhlédnutí videoklipů, jeden hit v Top 40 a několik tanečních hitů na prvním místě. Získala nespočet ocenění, mimo jiné nominace na dvě Billboard Music Awards, MTV VMA Award, People’s Choice Award, čtyři iHeartRadio Music Awards a devět JUNO Awards. V posledních třech letech se objevila na seznamu Variety’s 2022 Power of Young Hollywood, Billboard’s 21 Under 21 list spolu s Forbes 30 Under 30 list pro rok 2021, kde byla nejmladší hudební umělkyní na seznamu.

Její #1 RIAA certifikovaný 3x platinový singl “you broke me first” nasbíral od svého vydání v roce 2020 přes 1,9 miliardy streamů. Spolupracovala s různými umělci, včetně Regard & Troye Sivana na jejich #1 tanečním hitu “You”, spolu s Khalidem na jejich skladbě “working”, Tiëstovým “10:35” a Jeremy Zuckerem na jejím virálním singlu “that way”.

V loňském roce Tate vydala své velmi očekávané debutové album „i used to think i could fly“, které se umístilo na prvním místě v žebříčku Global Top Albums Debut Chart na Spotify, po vydání se umístilo v první desítce v mnoha zemích a do dnešního dne nasbíralo více než 1,5 miliardy streamů. Album, které obsahuje platinový singl “she’s all i wanna be” a certifikovanou zlatou skladbu “feel like shit”, představilo Tate na vrcholu její kariéry s hvězdnými spolupracovníky a producenty, jako jsou Greg Kurstin, Finneas, Charlie Puth, Alexander 23, Blake Slatkin a další. Ohromující album sklidilo chválu například od Billboardu, který uvedl, že “…Tate McRae na svém dlouho očekávaném debutovém albu vykročila mezi hvězdy”, zatímco GRAMMY.com uvedl: “…každá skladba ukazuje, že McRae je připravena stát se jednou z nejsyrovějších a nejreálnějších superhvězd své generace.”.

Zavřít

Používáme soubory cookies ke zlepšení uživatelského prostředí na těchto webových stránkách, pro analýzu provozu a personalizaci obsahu a reklamy.

přijmout všenastavitodmítnout