APOCALYPTICA - ZMĚNA TERMÍNU

16. 10. 2014

NOVÝ TERMÍN KONCERTU V PRAZE JE 10.10.2015.
MÍSTO KONÁNÍ SE NEMĚNÍ - FORUM KARLÍN, VSTUPENKY ZŮSTÁVAJÍ V PLATNOSTI.
ALBUM SKUPINY APOCALYPTICA VYCHÁZÍ V DUBNU 2015

+++ Skupina ohlašuje producenta +++ Evropské turné posunuto na podzim 2015 +++
Apocalyptica předskakuje Sixx:AM v Severní Americe +++

Apocalyptica s hrdostí oznamuje, že držitel ceny Grammy Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Deftones,
Mastodon) produkuje jejich nové album.

Eicca Toppinen: “Nic lepšího se nemohlo stát, totiž že Nick je na tuhle desku na palubě s námi. Počáteční příprava alba, kterou jsme s ním absolvovali koncem srpna, nám dala velkou jistotu a inspiraci pro nové skladby. Jsme všichni moc natěšení a jeho energie a tvůrčí nápady nás prostě dostaly.“

Skupina právě přijela do hudebního studia v Nashville, aby nový materiál nahrála.

Eicca Toppinen: “To, že máme s sebou posledních pár měsíců našeho zpěváka (Franky Perez), mění podstatně situaci k lepšímu. Poprvé nám naše zkušebna ve Finsku prostě nestačila, ale být v
Nashville se všemi našimi nástroji, Frankem a Nickem je jako když tu pětiletí kluci slaví Vánoce. Skládání a nahrávání trvá sice trochu déle, než se čekalo, ale jsem si jistý, že to bude jedno z nejlepších alb Apocalypticy a my se už nemůžeme dočkat, až vám ho zahrajeme naživo.“

Vzhledem k prodloužené produkci při přípravě alba se evropské turné, které mělo odstartovat 7.dubna a končit 7. května 2015, muselo posunout na říjen/listopad 2015.

Eicca Toppinen: “Abychom mohli desku pořádně dokončit a propagovat, museli jsme bohužel evropské koncerty posunout. Je nám to velice líto, pokud jste si již koupili lístky a tahle zpráva přichází jako zklamání, ale uvědomili jsme si, že bychom neměli dost času na sestavení a nazkoušení celého samostatného koncertu.“

Management skupiny zveřejnil na stránkách kapely www.apocalyptica.com nová data Evropského turné 2015.
Vstupenky na přesunuté termíny zůstávají v platnosti.